Over ons, een thuis voor de toekomst voor iedereen!

Martijn eigenaar van een huis voor de toekomst

Thuis voor de Toekomst is in 2019 opgericht door Martijn Borst. Martijn heeft jarenlange ervaring in de bouw en in het vastgoed: van timmerman tot woningontwikkelaar.

Gezien de grote uitdagingen op de woningmarkt wil Martijn zijn kennis en ervaring op een creatieve manier inzetten. Hij wil iets aan dit maatschappelijke probleem doen en voor iedereen een beter ‘Thuis voor de Toekomst’ creëren. Thuis voor de Toekomst is dan ook een Sociale Onderneming. Het staat voor maatschappelijke verbetering, gelukkigere mensen met minder zorgen en minder kosten. Voor iedereen, jong en oud.

Thuis voor de Toekomst is de maatschappelijke dochteronderneming van ZOBOMA-Projectmanagement & Realisatie. Met ZOBOMA is Martijn actief als woningontwikkelaar en adviseur voor projecten in de woningbouw en bedrijfsmatig vastgoed.

Sinds 2019 werkt Martijn nauw samen met Stichting Knarrenhof. Een Knarrenhof is een woonvorm voor “jonge-ouderen” en “oudere-jongeren” die graag elkaar helpen en zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen.